Írótársakat keresek! 

És videósokat is! 

A világ minden táján!

Szereted a kávét és a kávé világát? 
Szeretsz és tudsz is írni?
Frappánsan fogalmazol?
Vlogolnál egy jót?
Isteni kávés fotóid vannak?

A RövidKV blog és induló weboldala keresi leendő tartalomkészítőit! 

- Koncepció

a blog lassan kinőtte kereteit, ezért vagy belegabajodik önmagába, vagy tematikus oldal indításával szedődik a ráncba (jómagam ez utóbbit mellett vagyok)

egy blogger - egy téma, azaz nem egyszerre kell regényeket írni, hanem több szövegre szétbontva alaposan körüljárni a témát

Szubjektív!!! Igen, tessék vállalni nyugodtan, hogy legtöbbször saját véleményt fogalmazunk meg, nem örök igazságokat, és ez rendben is van így.

Közösen alakított szövegtér: ha csatlakozol az oldalhoz, akkor lényegében szabad kezet kapsz, a saját hangodat hallathatod, a lényeg, hogy rendszeresen és igényesen írj

-Tematikák

semmi spanyol viasz, igazából bármi jöhet, ami kapcsolódik a kávéhoz, kávézáshoz. Jöhetnek vélemények kávéházakról, kávékról, eszközökről, gépekről, pörkölésről, készítési módokról... de szerelős posztokat, farmlátogatást, vagy épp utazós kóstolós írást, más nyelvű cikkek magyar  nyelvű bemutatását is szívesen látnám

- Ki vagyok én, és ki vagy Te?

Én volnék a szerkesztő és mindenes, foglalkozásomra tekintve pörkölőmester a Blue-nál, végzettségem irodalmár. Te pedig a lényeg, a tartalomgyártó, az alfa és az omega. Én mutatok lehetséges utakat, adok tippeket, ötleteket, kajtatok belépőjegyeket, Te pedig jól elmégy és beszámolsz, vagy hozod a saját ötleteidet, tesztjeidet, kávézós tapasztalataidat. 

- Végeredmény?

Lehetőség szerint olyan színes, szagos, "mozgó" szövegfolyam, ami a kávészeretet lényegét igyekszik megvillantani, folyamatosan reflektálva önmagára és a kávés világra.

- Mennyi?

Nem, fizetni nem tudok. Igen, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy akár tízezrekhez tudj eljutni a véleményeddel. Igen, amint reklámbevételek esete forog fenn, az közös kalapba kerül, így Te is, és én is érdekeltek vagyunk a folyamatos fejlesztésben.

Ha tetszik az ötlet, akkor egy megosztással segíts, ha írnál is, jelentkezz!

Jelentkezni a karpatikaligula@gmail.com e-mail címen tudtok